Inici Actualitat Els participants del Fem-ho jove col·laboren amb l’Envelat fent les primeres garlandes...

Els participants del Fem-ho jove col·laboren amb l’Envelat fent les primeres garlandes reutilitzables

0
COMPARTIR

Els participants del programa Fem-ho Jove de Taradell han tancat aquesta setmana les activitats estiuenques. Concretament, una de les tasques que han realitzat ha estat, a través del Puntal Jove, col·laborar amb l’Envelat de la Plaça de les Eres.

Així, es va acordar que serien els encarregats de confeccionar garlandes fetes amb tela, ja que la voluntat de l’Envelat és anar substituint les garlandes de plàstic per materials més sostenibles. Aquest divendres van finalitzar el curs presentant les primeres tires reutilitzables de garlandes que han confeccionat i que es faran servir en properes edicions de l’Envelat de Festa Major.

Durant la cloenda, des dels organitzadors se’ls va obsequiar amb unes ulleres de sol amb el lema ‘Taradelleja’ com a agraïment i se’ls va explicar d’on prové el verb ‘Taradelleja’ i el seu significat relacionat amb fer poble i col·laborar en tot allò que s’organitza. En properes edicions del Fem-ho Jove es faran més tires de garlandes perquè, al final, el 100% de les garlandes utilitzades siguin sostenibles amb el medi ambient.

En els propers dies els organitzadors de l’Envelat de la Plaça de les Eres anunciaran si aquest proper 24 d’agost s’organitzarà o no la festa.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments