Inici Actualitat Maria Sellés presenta a la Biblioteca el seu primer llibre de poemes...

Maria Sellés presenta a la Biblioteca el seu primer llibre de poemes ‘Sargint la xarxa’

1
COMPARTIR
Foto: Biblioteca Antoni Pladevall i Font

Maria Sellés va presentar el seu primer llibre titulat ‘Sargint la xarxa’, aquest dijous a la tarda a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font de Taradell. L’acte es va dur coincidint amb el Sant Jordi d’estiu i va estar presentat per la seva autora, acompanyada del seu fill Lluís Mauri. A la presentació hi van assistir unes 20 persones. A més, es va poder seguir en directe pel canal de YouTube de la biblioteca.

Foto: Biblioteca Antoni Pladevall i Font

Sargint la xarxa compta amb una vuitantena de poemes que repassen la vida de l’autora. Es poden trobar poemes de diferents temàtiques, alguns més vinculats amb la seva vida familiar a Taradell (l’Abril Poètic, la quinta del 36, l’Aplec) o sobre amistats, moments de la seva infantesa o de la vida a la ciutat, entre d’altres. L’autora va reconèixer fa uns mesos a Ràdio Taradell que “la tria ha estat difícil, però l’he fet jo mateixa, els que m’agradaven més”.

El llibre es va publicar a finals de desembre del 2019 i estava previst que fos presentat al mes d’abril d’aquest any, però es va posposar a causa del Coronavirus. L’acte també va comptar amb la presència del seu fill Jaume Mauri i el seu nét Marc que, el primer a la guitarra i el segon a la viola de roda, van posar el punt musical a la vetllada poètica.

Foto: Biblioteca Antoni Pladevall i Font
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
RAMON SERRA
RAMON SERRA
25 juliol 2020 10:06

Celebro que Taradell honori els seus poetes/poetesses. La vida de les persones i també ladels pobles tenen en la poesia una vivència extraordinària per explicar la realitat amb les paraules adequades, amb el tresor de la llengua.