Inici Actualitat Dissabte es programa un sopar i concert de versions al bosc del...

Dissabte es programa un sopar i concert de versions al bosc del Pujoló de Taradell

0
COMPARTIR

Aquest dissabte a partir de les 9 del vespre l’Ajuntament de Taradell programa una nova activitat dins el cicle ‘Surt del niu, viu l’Estiu’. Es tracta d’un sopar i un concert de versions al bosc del Pujoló.

L’acte començarà a les 9 del vespre i l’Ajuntament hi posarà les cadires, taules, aigua i vi. Els grups que hi vulguin assistir cal que reservin plaça enviant un correu electrònic a reserves@taradell.cat. Aquesta reserva servirà per reservar plaça i poder preveure aforament en cas de pluja.

El sopar es complementarà amb un concert de versions del grup Fantàctels. En tot moment, el sopar i el concert es portaran a terme amb mesures mesures preventives i l’aforament que s’estableixi a l’acte.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments