Inici Actualitat Més de 400 persones gaudeixen a la fresca de les havaneres de...

Més de 400 persones gaudeixen a la fresca de les havaneres de Les Anxovetes a Taradell

0
COMPARTIR

Les havaneres són ja una cita clàssica a Taradell durant el mes de juliol. Un any més, en diumenge al vespre, la Plaça es va omplir de gent per gaudir a l’aire lliure d’aquest tipus de cançons de mar i taverna.

Aquest any tornava a Taradell el grup gironí Les Anxovetes, que van oferir una actuació amb un repertori d’havaneres clàssiques i d’altres més originals. El grup, format per tres cantants femenines i acompanyades per una guitarra i un contrabaix, va comptar amb un públic amb ganes de música, cultura i gaudir d’una bona vetallada. I és que la Plaça, aprofitant l’excel·lent climatologia, es va omplir amb gent asseguda en cadires, amb separació entre persones, i amb mesures com la mascareta posada en tot moment. Més de 400 persones van assistir al concert. L’únic que no es va fer, a diferència d’altres anys, va ser poder degustar el rom cremat, per motius de prevenció.

El concert d’havaneres formava part del cicle ‘Viu l’estiu, surt del niu’, que programa l’Ajuntament de Taradell durant aquest estiu per oferir propostes culturals a diferents espais del poble.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments