Inici Actualitat La Biblioteca de Taradell celebrarà el Sant Jordi d’estiu amb diverses activitats...

La Biblioteca de Taradell celebrarà el Sant Jordi d’estiu amb diverses activitats literàries els dies 22 i 23 de juliol

0
COMPARTIR

La Biblioteca Antoni Pladevall i Font de Taradell ha preparat un conjunt d’actes per celebrar el Sant Jordi d’estiu, que es celebra el 23 de juliol. Les activitats se celebraran els dies 22 i 23 de juliol.

La primera activitat serà el 22 de juliol a 2/4 de 8 del vespre a la Biblioteca, amb la composició poèticomusical Josep Carner: val més cantar que témer, i témer que oblidar’, amb Jaume Calatayud i Vicente Morera. A més, aquest 2020 és l’any Carner i per celebrar-ho s’ha decidit fer un recorregut per l’obra del poeta. Aquesta activitat s’havia de portar a terme el passat mes d’abril.

L’endemà, 23 de juliol, a les 6 de la tarda, als jardins de la Biblioteca hi haurà una lectura de contes: ‘Contes CONTfitats’, amb la pallassa Trafalgar. Aquesta és una activitat molt especial, ja que fa més de quatre mesos que no hi ha cap activitat de caràcter infantil. L’activitat es farà complint totes les mesures de seguretat i higiene anti-Covid.

I el mateix dia, a 2/4 de 8 del vespre, a la Biblioteca, es durà a terme la presentació del llibre de poesia de Maria Sellés ‘Sargint la Xarxa’. Aquest és el primer llibre de l’autora taradellenca publicat a finals de desembre del 2019. Sellés recull part de la seva obra poètica, que va començar fa 23 anys quan es va jubilar. El llibre s’havia de presentar el passat mes d’abril però es va ajornar a causa del Coronavirus. A més, per a tots aquells que no hi puguin assistir de forma presencial, ho podran seguir a través del canal de YouTube de la Biblioteca de Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments