Inici Actualitat El taradellenc Jordi Mora, a un pas d’entrar al reality de Tik...

El taradellenc Jordi Mora, a un pas d’entrar al reality de Tik Tok ‘La Casa de Hype’

0
COMPARTIR

El taradellenc Jordi Mora està a un pas d’entrar a participar en el reality de Tik Tok ‘La casa de Hype’. Després de passar rondes, ara mateix està a les semifinals i si és un dels candidats més votats entrarà a formar part del reality.

‘La casa de Hype’ és una casa on conviuen diversos influencers que són creadors de continguts a la plataforma Tik Tok, una de les xarxes socials que han tingut més èxit en els últims mesos.

Fins el 2 d’agost es pot votar als candidats o influencers i els més votats obtindran una plaça per entrar a ‘La casa de Hype’. Un cop a dins i fins al 14 d’agost, els 20 escollits aniran creant continguts i superant reptes per obtenir el títol del millor influencer. En Jordi Mora hi participa amb el nick @Kaisen1976 i està entre els 40 semifinalistes i per entrar necessita ser un dels més votats. Es pot votar a través de la xarxa Tik Tok (els que tinguin perfil) o a través d’aquesta pàgina web: https://lacasadehype.com/vota-a-tu-candidato. Els que tingueu Tik Tok també podeu seguir el reality a @lacasahypeespana.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments