Inici Actualitat Diumenge Taradell viurà una tarda amb les havaneres del grup Les anxovetes

Diumenge Taradell viurà una tarda amb les havaneres del grup Les anxovetes

0
COMPARTIR

Aquest cap de setmana és cap de setmana d’havaneres a Taradell. Dins el cicle ‘Surt del niu, viu l’estiu’, diumenge al vespre, a les 8, La Plaça acollirà el tradicional concert d’havaneres del mes de juliol.

En aquesta ocasió hi actuarà la formació gironina Les Anxovetes, que ja va actuar a Taradell durant el juliol de 2016. Com és habitual s’habilitaran cadires i es tallarà el trànsit en aquest espai, perquè el públic, seguint les mesures preventives i de seguretat, pugui gaudir d’havaneres interpretades per les tres noies a la veu i els dos nois a la guitarra i contrabaix.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments