Inici Actualitat Força seguiment a la nit d’humor i al sopar-concert dels Lluïsos a...

Força seguiment a la nit d’humor i al sopar-concert dels Lluïsos a Taradell aquest cap de setmana

0
COMPARTIR

El divendres a la Plaça de les Eres més d’un centenar de persones van assistir al monòleg humorístic que van oferir la campanyia Furgonólogo. Durant una hora i mitja, primer un ‘pijo’, i tot seguit un basc van intentar arrancar els somriures dels assistents que van seguir l’espectacle amb cadires separades al mig de la Plaça.

El dissabte a la nit força assistència als jardins de can Costa, on l’Agrupació Sardanista Taradell va muntar un sopar-concert. Hi va actuar la Cobla Lluïsos, mentre els assistents en grups de taules van poder gaudir d’un sopar a la fresca amenitzat amb les interpretacions de la cobla taradellenca. Més de 150 persones en més d’una desena de taules van poder gaudir de la proposta cultural.

Les dues activitats formaven part del clice ‘Surt del niu, viu l’estiu’ que programa l’Ajuntament de Taradell durant les últimes setmanes de juny i juliol.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments