Inici Actualitat Joves de Taradell recuperen la paret del pipican pintant un mural

Joves de Taradell recuperen la paret del pipican pintant un mural

0
COMPARTIR

El programa Fem-ho Jove 2020, que impulsen la regidoria de Joventut i la Mancomunitat La Plana, programa activitats per a joves d’entre 13 i 19 anys. A banda de les activitats lúdiques i formatives, la iniciativa també porta a terme un servei a la comunitat.

Aquests últims dies un dels serveis ha consistit en pintar un mural a la paret del pipican, ubicat darrere l’Institut de Taradell, amb l’objectiu de rehabilitar l’entorn i fer més acollidor l’espai per a les persones que van a passejar la seva mascota. La paret estava plena de pintades sense cap criteri. Els joves participants en el projecte han recuperat la paret amb un mural dissenyat per l’artista taradellenca Laia Martínez. La creació és un bosc de colors que s’adequa a l’entorn i hi doc un toc de color diferent.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments