Inici Actualitat Aquest cap de setmana doble proposta cultural a Taradell amb humor i...

Aquest cap de setmana doble proposta cultural a Taradell amb humor i sopar concert

0
COMPARTIR

En el marc del cicle Surt del niu i viu l’estiu, l’Ajuntament de Taradell programa dues propostes culturals de vespre-nit aquest cap de setmana.

La primera tindrà lloc divendres al vespre a la Plaça de les Eres. Serà un vespre-nit amb humor a la fresca. A partir de 2/4 de 10 de la nit es posarà en escena un monòleg humorístic de la companyia Furgonólogo on interactuen un basc hippie i un pijo català que conviuen en una furgoneta durant un estiu. La posada en escena anirà a càrrec de Julen Axpe i Borja Nicolau i durarà una hora i quart.

Mentrestant el dissabte a partir de les 9 del vespre als Jardins de can Costa es farà un sopar-concert. L’activitat està organitzada per l’Agrupació Sardanista de Taradell i el Bar de Can Costa i comptarà amb un concert de la Cobla Lluïsos. Qui vulgui sopar a a la fresca gaudint de la música en directe ha de fer reserva. Ho pot fer al Bar de Can Costa, a la Carnisseria Muntal i a la Lídia Relats (carretera de Balenyà, 9).

En totes les propostes culturals es prendran mesures preventives i es controlarà l’aforament.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments