Inici Actualitat Taradell trenca la tònica alcista i al juny de 2020 l’atur registrat...

Taradell trenca la tònica alcista i al juny de 2020 l’atur registrat va baixar lleugerament

0
COMPARTIR

Després de tres mesos amb pujada important de l’atur i efecte del Coronavirus, Taradell va registrar aquest mes de juny una xifra més baixa de persones sense feina. Segons dades del departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, al juny hi ha 4 persones menys en situació d’atur. I ara la xifra total es situa en 261 taradellencs o taradellenques sense feina (7,53%). Fa un any a Taradell hi havia 219 persones a l’atur.

A Osona, en canvi, l’atur registrat a l‘atur va tornar a ser més elevat que durant el mes anterior. Ara mateix hi ha 9.393 osonencs sense feina, és a dir, 166 més que els registrats durant el mes de maig (10,26%). Fa un any la xifra d’aturats era de 7.013 persones.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments