Inici Actualitat L’INS Taradell inicia nova etapa amb un equip directiu molt taradellenc

L’INS Taradell inicia nova etapa amb un equip directiu molt taradellenc

1
COMPARTIR

Des d’aquest dimecres hi ha canvi de direcció a l’INS Taradell, que tindrà un marcat accent taradellenc. Àngel Pozas s’ha jubilat i ha deixat la direcció i el relleu l’agafa un nou equip directiu de quatre persones, entre els quals hi ha dos joves taradellencs.

Jordi Codinachs, que fins ara era el coordinador de 4t d’ESO, és el nou director de l’INS Taradell. I comptarà amb Eva Tordera, també taradellenca, com a cap d’estudis. Serà un equip directiu eminentment taradellenc que es complementa amb Lluís Vila que serà el coordinador pedagògic i Aida Codina com a secretària. Es dona la circumstància que tant en Jordi Codinachs com l’Eva Tordera dirigiran un institut del qual van ser-ne alumnes un any després de la seva construcció, el 1994.

El nou equip directiu ja ha començat a treballar per preparar l’inici del nou curs escolar que tindrà molts reptes, com plantejar la tornada a les aules dels alumnes garantint mesures de prevenció i seguretat. A més, de cara al curs 2020-2021 l’Institut de Taradell tindrà uns 540 alumnes a les aules amb més de 50 professors. Hi haurà quatre grups a cada nivell d’ESO, i 2 grups de 1r de Batxillerat i 2 grups de 2n de Batxillerat. Recordem que aquest curs es va haver d’augmentar la capacitat de l’Institut amb la instal·lació de dos mòduls extra, ja que era el primer curs que se superava la xifra de 500 alumnes.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Jordi
Jordi
2 juliol 2020 15:20

Sort i encerts!!!