Inici Actualitat La UD Taradell decideix suspendre la 36a edició del Torneig F5 d’estiu

La UD Taradell decideix suspendre la 36a edició del Torneig F5 d’estiu

1
COMPARTIR

L’organització del Torneig F5 de Taradell i la Junta directiva de la UD Taradell van decidir aquest dilluns al vespre suspendre de forma definitiva la 36a edició del Torneig d’estiu. Tot i que portaven diverses setmanes madurant la decisió i estudiant els protocols i les regulacions per la pandèmia, al final han decidit suspendre’l.

En un comunicat apunten que “ha estat una decisió molt difícil” i que “hem esperat fins a l’últim moment amb la positivitat i l’esperança de molts de nosaltres de poder-lo celebrar, però davant la situació que estem creiem que la decisió més òptima és la que acabem d’anunciar”. Com a motius expliquen que han prioritzat la salut dels participants, visitants i voluntaris del club.

També consideren que els preocupava la responsabilitat jurídica que podien tenir els membres de l’organització davant d’un possible nou brot a les instal·lacions, ja que hi ha un buit legal a les normatives i també creuen que el posicionament de les administracions no era “prou clar a donar-hi suport” a la celebració del torneig.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest
1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Carlos

Crec que es podria haver fet més bé les coses. Som molta gent la que esperàvem aquest torneig i som molta gent que pensem que es podia haver fet amb mesures de seguretat i aforament. Parlem de reactivar, però els nens també necessiten una reactivació i aquesta era l’oportunitat a fer-ho. Una llàstima tot plegat. Ah i que no em venguin la moto de responsabilitats, perquè a la fase de represa ho diu tot molt clar: els organitzadors han de posar totes les mesures de seguretat a l’abast de tothom però el responsable és la pròpia persona que és qui… Llegeix més »