Inici Actualitat La UD Taradell decideix suspendre la 36a edició del Torneig F5 d’estiu

La UD Taradell decideix suspendre la 36a edició del Torneig F5 d’estiu

1
COMPARTIR

L’organització del Torneig F5 de Taradell i la Junta directiva de la UD Taradell van decidir aquest dilluns al vespre suspendre de forma definitiva la 36a edició del Torneig d’estiu. Tot i que portaven diverses setmanes madurant la decisió i estudiant els protocols i les regulacions per la pandèmia, al final han decidit suspendre’l.

En un comunicat apunten que “ha estat una decisió molt difícil” i que “hem esperat fins a l’últim moment amb la positivitat i l’esperança de molts de nosaltres de poder-lo celebrar, però davant la situació que estem creiem que la decisió més òptima és la que acabem d’anunciar”. Com a motius expliquen que han prioritzat la salut dels participants, visitants i voluntaris del club.

També consideren que els preocupava la responsabilitat jurídica que podien tenir els membres de l’organització davant d’un possible nou brot a les instal·lacions, ja que hi ha un buit legal a les normatives i també creuen que el posicionament de les administracions no era “prou clar a donar-hi suport” a la celebració del torneig.

COMPARTIR

1
Deixa un comentari

avatar
1 Fils de comentarirs
0 Respostes
0 Seguidors
 
Comentari més actiu
Missatge més comentat
1 Autors
Carlos Autors recents
  Subscriu-te  
més nou més antic més votat
Notifica
Carlos
Convidat
Carlos

Crec que es podria haver fet més bé les coses. Som molta gent la que esperàvem aquest torneig i som molta gent que pensem que es podia haver fet amb mesures de seguretat i aforament. Parlem de reactivar, però els nens també necessiten una reactivació i aquesta era l’oportunitat a fer-ho. Una llàstima tot plegat. Ah i que no em venguin la moto de responsabilitats, perquè a la fase de represa ho diu tot molt clar: els organitzadors han de posar totes les mesures de seguretat a l’abast de tothom però el responsable és la pròpia persona que és qui… Llegeix més »