Inici Actualitat Taradell rebrà la Flama del Canigó aquest dimarts en un nou horari

Taradell rebrà la Flama del Canigó aquest dimarts en un nou horari

0
COMPARTIR

Malgrat la situació de pandèmia, Taradell rebrà dimarts la Flama del Canigó per fer l’encesa de la foguera de Sant Joan. L’acte tradicional es continuarà fent als jardins del Centre cultural Costa i Font, però s’avançarà l’horari. Així tindrà lloc a 2/4 de 7 de la tarda.

Un altre canvi és que la Flama no arribarà de mans de gent de la Catalunya Nord com era habitual i que són els encarregats de distribuir-la pels Països Catalans després de recollir-la al Canigó. Amb motiu de la Covid-19 tampoc es repartirà coca i cava entre els presents. Sí que es llegirà el manifest i s’encendrà la foguera.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments