Inici Actualitat Taradell es reactiva culturalment amb un centenar de persones a les titelles...

Taradell es reactiva culturalment amb un centenar de persones a les titelles del cicle ‘Surt del niu i viu l’estiu’

0
COMPARTIR

Taradell va viure aquest divendres a la tarda el primer acte cultural post confinament arran de la Covid-19. I ho va fer amb un espectacle de titelles de petit format a la Placeta Muriel Casals on es van prendre mesures d’higiene i separació.

L’espectacle de la companyia Tactilicuä suposava el tret de sortida a la programació cultural del cicle ‘Surt del niu i viu l’estiu’, que l’Ajuntament de Taradell ha programat per aquest juny i juliol. I vas ser un clar exemple que, amb prevenció, la cultura pot tornar a ocupar els carrers i places dels pobles.

Hi van participar un centenar de persones, la majoria nens i nenes acompanyats per mares i pares. Le peculiaritat és que estaven agrupats per nuclis familiars i amb separació prudencial. És a dir, com a màxim hi havia 4 o 5 cadires de costat, però separades d’altres persones presents. A més, es va habilitar un únic punt d’entrada pel carrer Guillem de Mont-rodon i en arribar hi havia gel hidroalcohòlic. La majoria d’assistents va poder gaudir d’un espectacle de titelles i contes amb total normalitat i la majoria protegint-se amb mascaretes.

Un primer exemple que amb prevenció i a l’aire lliure la vida cultural pot tornar a ser protagonista a Taradell, sense pors ni riscos.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments