Inici Actualitat Cada dimecres de juny i juliol hi haurà pràctiques de ioga al...

Cada dimecres de juny i juliol hi haurà pràctiques de ioga al bosc del Pujoló obertes a tothom

0
COMPARTIR

A partir del proper dimecres 10 de juny qui vulgui podrà practicar ioga a l’aire lliure a Taradell. A través de la iniciativa Alça el vol cada dimecres de juny i de juliol es faran pràctiques de ioga al bosc del Pujoló, de 7 a 1/4 de 9 del vespre.

Les classes estan obertes a tothom qui vulgui practicar. Són classes gratuïtes i la iniciativa funciona a través de l’aportació voluntària de cada participant. Alça el vol és un projecte personal de la Laia Pagespetit, que pretén compartir i acostar el ioga d’una forma terapèutica i equitativa a tothom.

En concret es farà vinyasa ioga, una disciplina de ioga dinàmic on es treballa la respiració i el moviment d’una forma conjunta i que és activa tant físicament com mentalment. És ideal per a tots els nivells i per poder participar-hi únicament cal portar una estora o tovallola. Les places són limitades a causa de la pandèmia i es prendran mesures de seguretat i distància. Així, d’acord amb la fase 2 el primer dimecres només hi podran participar 15 persones. Però a mesura que s’avanci en el desconfinament s’anirà ampliant l’aforament.

En principi es farà els dimecres de juny i juliol, però si hi ha bona resposta no es descarta ampliar-ho a l’agost. S’ha activitat un formulari per fer preinscripció davant l’alta demanda i que podeu trobar aquí: www.iogaelvol.com.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments