Inici Actualitat Segueix a l’alça l’atur a Taradell durant el maig de 2020, però...

Segueix a l’alça l’atur a Taradell durant el maig de 2020, però amb més moderació

0
COMPARTIR

Tercer mes consecutiu amb pujada important de l’atur a Taradell. La crisi del Coronaviurs es continua notant i 7 taradellencs i taradellenques més s’han afegit a les llistes d’atur, segons dades del departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya. L’anterior més n’havien estat 19. Ara mateix, en total a Taradell hi ha 265 persones a l’atur (7,53%). Fa un any a Taradell hi havia 211 persones a l’atur.

Pel que fa a Osona, la xifra d’atur durant el mes d’abril també ha augmentat de forma important. En total 438 osonencs més a les llistes de l’atur i és el cinquè mes consecutiu que puja. Ara mateix la xifra és de 9.227 persones sense feina (10,26%). Fa un any hi havia 7.073 osonencs sense feina.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments