Inici Actualitat Els centres escolars de Taradell obren aquest dimarts, però de forma parcial

Els centres escolars de Taradell obren aquest dimarts, però de forma parcial

1
COMPARTIR

Arran de la fase 2 de desconfinament els centres escolars poden obrir. A Taradell, però ho faran de forma parcial i fins el proper 19 de juny, per tal de fomentar la conciciliació familiar.

Així a l’escola rural El Gurri obren de 9 del matí a 1 del migdia en el cas d’educació infantil i també es faran sessions de tutoria als de cicle mitjà i superior els dimecres al matí i els divendres a hores convingudes. En cap dels centres es farà classes lectives i les activitats seran telemàtiques.

És el mateix cas que al Col·legi Sant Genís i Santa Agnès que oferirà el servei d’acollida de 9 a 1 de dilluns a divendres per als nens de 3 a 6 anys. Els grups seran de màxim 8 alumnes a P3 i de 10 a P4 i P5. En Educació Primària, només als alumnes que acaben 6è se’ls ofereix la possibilitat de fer una sessió presencial a la setmana de màxim 12 alumnes i tutoria sota demanda. De 1r a 5è de primària també s’ofereix l’opció de fer una sessió presencial. Aquesta previsió s’ha fet en funció de la demanda que han expressat les famílies.

A l’Escola Les Pinediques l’assistència presencial també serà voluntària. Només obrirà l’edifici de Primària, de 9 a 1, per als alumnes d’Educació Infantil de les famílies que ho requereixen per temes laborals i de conciliació i també per als alumnes de 6è un dia i hora concret. No s’hi faran classes i només atenció emocional, acompanyament de tancament d’etapa i acolliment pels d’educació Infantil.

Finalment, a l’Institut de Taradell es continuarà amb els paquets formatius telemàtics, i només es farà atenció personalitzada amb cita prèvia i acompanyament d’un progenitor i l’alumne. Sí que es farà orientació acadèmica per als alumnes de 4t d’ESO i els de 2n de Batxillerat que han de fer la Selectivitat.

En tots els centres es prendran les màximes mesures de seguretat i higiene, amb l’ús de mascaretes, distància, neteja i desinfecció d’espais, i entrades i sortides esglaonades, entre d’altres.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Martí
Martí
8 juny 2020 7:07

De La Xarranca no en dieu res?