Inici Actualitat La Biblioteca de Taradell reobre dilluns amb servei de préstec amb cita...

La Biblioteca de Taradell reobre dilluns amb servei de préstec amb cita prèvia

0
COMPARTIR

La Biblioteca Antoni Pladevall i Font de Taradell tornarà a reobrir aquest dilluns 25 de maig i es podrà utilitzar el servei de préstec de documents amb cita prèvia i retornar-los. Tot i així, es demana que tothom que vagi a buscar el document/llibre ho faci amb una mascareta.

No serà fins a la fase 2 en què ja es podrà accedir als espais del recinte, tot i que l’aforament serà limitat. El número de contacte per demanar cita prèvia és el següent: 93 880 10 56. L’horari d’atenció telefònica serà de dilluns a divendres de 9 a 2, i el dimecres de les 10 fins a 2/4 de 2 del migdia. També s’ha facilitat el següent correu electrònic: b.taradell@diba.cat.

La Biblioteca posa a disposició el catàleg Aladí per saber si es disposa d’un llibre o perquè els usuaris també s’hi puguin posar en contacte. L’horari de recollida de llibres serà a les tardes, de dilluns a divendres, de les 5 a les 8 de la tarda i dimecres al matí, de les 10 a la 1 del migdia.

D’altra banda, amb la finalitat de facilitar els tràmits s’han allargat els terminis per a retornar préstecs vigents fins al 31 de juliol i per recollir les reserves, fins al 23 de juliol. A més, tot i que encara no es poden organitzar activitats presencials, se’n faran de virtuals, que s’aniran informant a través de l’agenda de la Biblioteca i a través de les seves xarxes socials de Twitter, Facebook i Instagram.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments