Inici Actualitat Gerard Pallarès renova i serà l’entrenador de la UD Taradell per quarta...

Gerard Pallarès renova i serà l’entrenador de la UD Taradell per quarta temporada

0
COMPARTIR

La UD Taradell ha fet oficial que l’actual entrenador de l’equip de Tercera Catalana, Gerard Pallarès, ha renovat. Pallarès complirà així la quarta temporada consecutiva com a tècnic del primer equip taradellenc, després d’acabar en cinquena posició la present temporada.

La principal novetat és que comptarà amb segon entrenador. Pallarès comptarà amb l’ajuda del seu germà, Sergi Pallarès, que aquesta temporada era l’entrenador de l’equip juvenil del club. A més, Jordi Peipoch continuarà sumant a l’equip tècnic com en les últimes temporades. En aquestes tres temporades amb Pallarès, l’equip taradellenc sempre ha estat a la part alta de la classificació i amb dinàmica ascendent.

Pel que fa a la plantilla de jugadors, la gran majoria continuarà a les files taradellenques. L’única baixa confirmada serà la del porter i coordinador tècnic base del club, Nil Murfulleda, que se centrarà en les tasques del club i dirigir l’equip sènior femení. El gruix de l’equip, però, seguirà. Pel que fa a fitxatges, en les properes setmanes es confirmaran noves incorporacions, algunes d’elles, segons el club, podrien ser el retorn d’algun jugador. També es comptarà amb incorporacions del filial i de juvenils per iniciar la pretemporada i completar la plantilla.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments