Inici Actualitat Paula Valls i Gossos versionen una cançó del taradellenc David Orra

Paula Valls i Gossos versionen una cançó del taradellenc David Orra

0
COMPARTIR

El taradellenc David Orra va compartir fa unes setmanes la cançó ‘M’enfilo ben, ben alt’. David Orra, gran aficionat a la música, va compondre aquesta cançó per transmetre esperança, voluntat d’evadir-se i lluitar i buscar aquestes petites escletxes diàries per fer un món millor, en paraules seves al facebook.

Precisament, la cançó ‘M’enfilo ben, ben alt’, ha agafat una gran volada, ja que el grup Gossos i la cantant Paula Valls ja l’han interpretat. Primer va ser el grup Gossos, que a través de la coneixença del bateria i actualment veí de Taradell, Santi Serratosa, que va interpretar la cançó alternant amb la veu d’en David. I fa pocs dies la cantant de Manlleu Paula Valls, acompanyada del seu pare al piano, també l’ha versionat. També Coloma Bertrana i el Noi del penjoll hi han posat música.

Fins i tot, el conegut il·lustrador Joan Turu, després d’escoltar la cançó, va fer-ne un dibuix per posar imatge a l’esperit de la cançó amb la frase “El cos marxa, l’amor es queda”.

Precisament, arran d’aquesta difusió de la seva cançó, David Orra, ha obert un canal a youtube on anirà compartint col·laboracions o interpretacions de temes seus. La decisió de compartir la primera cançó va arribar arran de la teràpia per superar una malaltia que està patint i amb la voluntat de compartir cançons que tenia o havia compost.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments