Inici Actualitat Se salten el confinament per beure al Pujoló i ho deixen ple...

Se salten el confinament per beure al Pujoló i ho deixen ple d’envasos buits

1
COMPARTIR

Aquesta és la imatge que ha pres un taradellenc aquest diumenge al matí al mig del bosc del Pujoló. Llaunes de begudes, ampolles de vidre de cervesa, fins i tot, de vodka, i bosses de plàstic, al costat d’un banc que hi ha.

No és la primera vegada que es fa una fotografia així en aquest mateix lloc. Segons veïns de la zona, més d’un dia (ha passat també en dijous i divendres a la nit), un grupet de taradellencs, pressumiblement joves, no només se salten el confinament d’aquests dies, sinó que es troben per fer l’anomenat ‘botellón’. Més enllà de les 11 de la nit els veïns senten el xivarri de les converses i els riures.

A banda de saltar-se el confinament per reunir-se, el grupet deixa escampat al lloc el rastre de les begudes que ha consumit en un clar cas d’incivisme, ja que a 20 metres de distància hi ha papereres on poder tirar les escombraries. Consultat per taradell.com el regidor de Governació de l’Ajuntament de Taradell, Lluís Rodríguez, assegura que tenen localitzats tres o quatre punts del municipi, a l’entorn del Pujoló, Institut i zona de l’empresa Rocada i Goitallops, on es produeixen aquestes trobades. En aquest sentit, des de l’Ajuntament s’ha insistit al torn de nit de la guàrdia municipal que s’hi estigui a sobre i a partir d’ara ja no s’avisarà sinó que es sancionarà directament.

Recordem que Taradell es troba en fase zero del desconfinament i no es permeten trobades en grup ni sortir fora de les zones horàries establertes o per comprar o treure a passejar el gos. Cal destacar que en casos semblants a Catalunya per saltar-se el confinament i beure al carrer, s’han posat multes de quasi mil euros. Serien 300 euros per consumir a la via pública i 600 més per saltar-se el confinament i ser al carrer sense causa justificada.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Sònia
Sònia
10 maig 2020 12:39

Els municipals de torn de nit? Entre que tenen el cotxe aparcat a la Roca o més d’algun dia els he vist baixar a les 10 de la nit a Vic i tot, em sembla que era la noia, o estan tancats a l’Ajuntament segur que insistiran molt!

La Guàrdia Municipal sempre serà una lacra pel municipi!