Inici Actualitat Nova pujada de l’atur a Taradell durant l’abril de 2020, una mica...

Nova pujada de l’atur a Taradell durant l’abril de 2020, una mica menor que la de març

0
COMPARTIR

Segon mes consecutiu amb pujada important de l’atur a Taradell, per efecte de la crisi del Coronavirus. Durant el mes d’abril, 19 taradellencs més van afegir-se a les llistes d’atur, segons dades del departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya. Així, en total a Taradell hi ha 258 persones a l’atur (7,53%). Fa un any a Taradell hi havia 216 persones a l’atur.

Pel que fa a Osona, la xifra d’atur durant el mes d’abril també ha augmentat de forma important. En total 706 osonencs més a les llistes de l’atur i és el quart mes consecutiu que puja. Ara mateix la xifra és de 8.789 persones sense feina (10,26%). Fa un any hi havia 7.193 osonencs sense feina.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments