Inici Actualitat L’ANC de Taradell proposa gravar versions del Cant dels Ocells per emetre-les...

L’ANC de Taradell proposa gravar versions del Cant dels Ocells per emetre-les per Ràdio Taradell

0
COMPARTIR

L’ANC ha proposat al grup Músics per la Llibertat de Taradell que gravin les seves versions del Cant dels Ocells per poder-les emetre a Ràdio Taradell els divendres a les 8 del vespre. Des del confinament, cada divendres a les 8 i 5 minuts s’emetia la música, però es planteja que la puguin continuar interpretant taradellencs.

L’objectiu és seguir amb la iniciativa que cada divendres a les 8 del vespre davant l’Ajuntament es feia una trobada on un músic taradellenc diferent interpretava el Cant dels Ocells per mostrar el suport amb els polítics catalans empresonats amb motiu de l’organització del Referèndum de l’1 d’Octubre.

La proposta no només va dirigida al conjunt de músics que formen part del grup, sinó que es convida a tothom que sàpiga tocar un instrument a participar-hi. Sobretot es demana que cada músic, abans de començar la seva actuació, indiqui el nom i l’instrument amb el qual interpretarà la cançó. Tots aquells que es vulguin gravar en format audiovisual es penjarà també a través de les xarxes socials de l’ANC Taradell.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments