Inici Actualitat La deixalleria de Taradell obre aquest dijous però només per a autonòms...

La deixalleria de Taradell obre aquest dijous però només per a autonòms i petites empreses

0
COMPARTIR

La deixalleria de Taradell obrirà les portes a partir d’aquest dijous 23 d’abril. La Mancomunitat La Plana ha decidit fer una obertura limitada d’acord amb les indicacions de l’Agència de Residus de Catalunya que deixava en mans dels ens locals la reobertura del servei.

La deixalleria, ubicada al polígon de Castellets, només podrà ser utilitzada per a autònomis i petites empreses que han tornat a la seva activitat i vulguin gestionar els seus residus de forma correcta, però només mitjançant cita prèvia.

Per utilitzar la deixalleria caldra trucar prèviament a la Mancomunitat La Plana, al 93 812 41 67 o bé enviant un correu a mediambient@mancoplana.cat. Un cop a la deixalleria, caldrà seguir les instruccions de l’operari i les mesures de distanciament social i de seguretat, com és l’ús de guants i mascaretes.

La resta de la ciutadania no podrà utilitzar la deixalleria, ja que continua vigent el confinament. Per tant, haurà de seguir guardant els residus fins que es restableixi totalment el servei.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments