Inici Actualitat Canya que no és conya recorrerà els carrers de Taradell recitant poemes...

Canya que no és conya recorrerà els carrers de Taradell recitant poemes durant la diada de Sant Jordi

0
COMPARTIR

Canya que no és conya proposa una activitat per celebrar la diada de Sant Jordi del 23 d’abril malgrat el confinament. L’associació recorrerà els carrers de Taradell amb un cotxe microfonat de les 5 a les 7 de la tarda recitant poemes. La iniciativa serà possible gràcies a la veu d’un total de 20 actors i actrius. La majoria de poemes i poetes són catalans, però també n’hi haurà d’altres països.

La iniciativa neix després de conèixer la suspensió de la diada de Sant Jordi a causa del Coronavirus amb l’objectiu de conservar l’esperit cultural que es viu arreu del territori durant aquest dia. A més, cal dir que l’activitat se celebrarà seguint els criteris de seguretat acordats amb l’Ajuntament de Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments