Inici Actualitat L’Ajuntament de Taradell convoca un concurs popular de fotografia per Sant Jordi

L’Ajuntament de Taradell convoca un concurs popular de fotografia per Sant Jordi

0
COMPARTIR

L’Ajuntament de Taradell ha convocat un concurs de fotografia popular per celebrar la Diada de Sant Jordi 2020, malgrat el confinament pel Coronavirus. Enguany no es podran fer activitats al carrer, tal i com es venien fent fa anys amb les parades, tallers i l’espectacle infantil, però tot i això es vol potenciar la cultura.

Així, el concurs de fotografia es farà a través d’Instagram, tot i que també s’hi podrà participar via web, per qui no estigui registrat en aquesta xarxa social. El concurs està obert a tothom, grans i petits, i es premiaran els dos treballs més originals amb 100 euros en llibres per a cadascun, per gastar a les llibreries de Taradell. Tothom qui vulgui podrà participar al concurs penjant les fotografies a Instagram amb l’etiqueta #santjorditaradell2020 i etiquetant @ajuntament_taradell. Les fotografies hauran de fer-se entre els dies 23 i 27 d’abril.

Si no es té perfil d’Instagram, també es poden enviar les fotografies a través del formulari web que s’habilitarà els dies indicats anteriorment.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments