Inici Actualitat El Coronavirus es nota amb un increment rellevant de l’atur a Taradell...

El Coronavirus es nota amb un increment rellevant de l’atur a Taradell al mes de març de 2019

0
COMPARTIR

Després de tres mesos consecutius amb disminució, aquest mes de març Taradell va tancar-lo amb un increment destacat de l’atur. L’efecte crisi del Coronavirus s’ha notat i 22 taradellencs més estan sense feina, segons dades del departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya. Així, en total a Taradell hi ha 239 persones a l’atur (7,41%). Fa un any a Taradell hi havia 217 persones a l’atur.

Pel que fa a Osona, la xifra d’atur durant el mes de març també ha augmentat de forma important. En total 436 osonencs més a les llistes de l’atur i és el terer mes consecutiu que puja. Ara mateix la xifra és de 8.083 persones sense feina. Fa un any hi havia 7.403 osonencs sense feina.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments