Inici Actualitat L’Ajuntament de Taradell confirma nous positius de Coronavirus al muncipi, que ja...

L’Ajuntament de Taradell confirma nous positius de Coronavirus al muncipi, que ja sumen 20 casos

0
COMPARTIR

L’Ajuntament de Taradell ha confirmat aquest dilluns 30 de març al migdia que hi ha més casos de positiu de Coronavirus al municipi. En total serien 20 positius per Coronavirus a Taradell, segons les dades del registre que porta el Departament de Salut, en base a les proves PCR realitzades.

El que se sap segur, i ho ha confirmat l’Ajuntament, és que un dels nous casos de positiu s’ha registrat a la Residència Vilademany. L’Ajuntament, que presideix el Patronat de la Fundació Vilademany a través de l’alcaldessa Mercè Cabanas, ha explicat que des del centre ja s’està aplicant el protocol exigit per les autoritats sanitàries i s’han aïllat les persones que puguin tenir símptomes associats a la malaltia. El personal que hi treballa també té els equips de protecció individual necessaris, ja que els residents són potencialment molt vulnerables. Des de feia dies la Residència ja estava realitzant mesures de prevenció i no permetia cap tipus de visita.

Del total de 20 positius a Taradell, 7 s’haurien confirmat en els últims tres dies (2 divendres, 3 dissabte i 2 diumenge). També n’hi va haver un el 26 de març, un altre el 25 de març, 3 el 24 de març, 2 el 23 de març, i després pràcticament un cada dia (ho podeu veure a la imatge marcat en línia vermella). Recordem que el primer cas no es va confirmar oficialment fins el 20 de març. En aquests 15 dies s’han realitzat 43 proves PCR (sigles en anglès de reacció en cadena de polimerasa) amb 23 resultats negatius.

L’Ajuntament de Taradell torna a demanar als taradellencs i taradellenques que extremin les mesures de protecció (aïllament si es presenten símptomes o s’ha estat en contacte amb algun positiu), que les persones més vulnerables es quedin a casa i que la resta de la població només se surti per a serveis essencials. L’Ajuntament també recorda que estan a disposició els Guàrdies Municipals, Protecció Civil, la Xarxa de Voluntaris i l’Ajuntament a través del telèfon 93 812 61 00.

Kits de detecció ràpida

Aquest dilluns al migdia l’Ajuntament de Taradell ha rebut de la Diputació de Barcelona 25 kits de testos de detecció ràpida. Aquests s’han portat al CAP on es faran servir d’acord amb les directrius professionals. Tot i això, des de l’Ajuntament de Taradell es reclama disposar de més testos per poder conèixer l’abast real de la pandèmia al municipi. També s’aconsella

D’altra banda, el Consell Local per la República de Taradell també ha fet donació i lliurament avui dilluns d’un total de 50 mascaretes al CAP i 50 més a la Residència Vilademany.

Disposeu d’aquest apartat de l’Ajuntament amb informació constant sobre el Coronavirus a Taradell. ENLLAÇ

També podeu consultar les dades oficials actualitzades constantment de l’evolució del Coronavirus per municipi i Regió Sanitària. ENLLAÇ

165 osonencs ingressats al Consorci Hospitalari de Vic

Actualment, el Consorci Hospitalari de Vic té 165 persones ingressades amb Coronavirus, 18 de les quals estan en estat greu a les UCI. Del total d’ingressats, 17 es troben a l’Hospital Sant Jaume de Manlleu, i la resta a l’Hospital Universitari de Vic. En els últims dies, 26 persones han mort per Coronavirus al centre de referencia d’Osona.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments