Inici Actualitat Aquest dissabte fem el canvi d’horari d’estiu

Aquest dissabte fem el canvi d’horari d’estiu

0
COMPARTIR

Durant la nit del dissabte 28 de març al diumenge 29 de març caldrà avançar els rellotges una hora per adaptar-los al nou horari d’estiu. Així, a les 2 de la matinada de diumenge caldrà avançar l’hora fins a les 3.

El cavni d’hora arriba en ple confinament. L’objectiu és aprofitar millor les hores de llum durant els mesos de primavera i estiu, tot i que l’estalvi d’energia és relatiu. Cal destacar que el Govern espanyol està estudiant si suspendre els canvis d’hora, però no es preveu arribar a cap consens abans del 2021. Per tant, el nou horari es tornarà a canviar l’últim diumenge d’octubre.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments