Inici Actualitat La Penya Barcelonista de Taradell suspèn tots els actes del seu 30è...

La Penya Barcelonista de Taradell suspèn tots els actes del seu 30è aniversari pel Coronavirus

0
COMPARTIR

La Penya Barcelonista de Taradell ha decidit suspendre totes les activitats que tenia previstes per celebrar el seu 30è aniversari. Aquest divendres 13 de març a les 5 de la tarda s’havia de realitzar per primera vegada un torneig de futbol de PlayStation a través de l’iniciativa impulsada per la Confederació Mundial de Penyes del Barça amb la ‘eSports Penyes Futbol Games, amb el joc ‘Pro Evolution Soccer (PES)‘. Al final l’activitat s’ha ajornat a causa de la prevenció pel Coronavirus.

La resta d’activitats programades per finals de març, també han quedat suspeses. El dissabte 28 de març a 2/4 de 8 de la tarda hi havia una xerrada sobre la relació entre el Barça i Catalunya ‘Els orígens de la simbiosi‘, a càrrec de Salva Torres, Frederic Porta i Xavier Gamper. Una conferència que permetrà descobrir curiositats, fets insòlits, moments i situacions destacables de la història del Barça.

I per últim, el diumenge 29 de març a les 2 de la tarda, s’havia de fer el tradicional dinar de celebració del 30è aniversari de la Penya. Un dinar obert a tots els socis i simpatitzants de la Penya Barcelonista de Taradell.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments