Inici Actualitat S’anul·la la Mostra de Cuines del món que s’havia de fer dissabte...

S’anul·la la Mostra de Cuines del món que s’havia de fer dissabte a Taradell

0
COMPARTIR

Som Dones ha decidit anul·lar la 13a edició de la Mostra de Cuines del Món, que s’havia de fer aquest dissabte. El motiu són les recomanacions fetes arran de l’epidèmia del Coronavirus que aconsella no celebrar actes multitudinaris o amb concentració de moltes persones.

La Mostra de Cuines del Món és una activitat que es fa anualment a Taradell al voltant del Dia internacional de les dones i on els assistents poden degustar gastronomia i plats típics de diferents parts del món. S’havia de celebrar dissabte a les 6 de la tarda al Centre cultural Costa i Font.

Paral·lelament, també cal fer menció que la Federació Catalana de Futbol ha decidit suspendre tots els partits d’àmbit territorial durant les properes dues setmanes com a mesura preventiva del Coronavirus.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments