Inici Actualitat Propietaris de gossos que fan ús del pipican de la zona de...

Propietaris de gossos que fan ús del pipican de la zona de l’Institut de Taradell denuncien la brutícia i el vandalisme en aquest espai

1
COMPARTIR

El pipican que hi ha a la zona del darrere de l’Institut de Taradell ha patit els últims dies diferents actes de vandalisme i incivisme. Diversos usuaris denuncien que l’equipament, habilitat perquè els propietaris de gossos els portin per fer les seves necessitats, sovint està brut i els últims dies, fins i tot, s’ha xafat part del mobiliari urbà.

Tal com es veu en les imatges en els últims dies s’ha trencat la porta del tancat que envolta l’espai per evitar que els gossos es puguin escapar. A més, constantment l’espai també està molt brut amb deixalles, papers, preservatius, vidres i ampolles, burilles de cigarreta i, fins i tot asseguren, alguna vegada alguna xeringa. Fins i tot, alguna paperera just al costat de la zona ha desaparegut.

Recordem que l’Ajuntament de Taradell va habilitar aquest espai com a pipican al mes de novembre del 2019, amb un dispensador de bosses per recollir els excrements dels gossos.

COMPARTIR

1
Deixa un comentari

avatar
1 Fils de comentarirs
0 Respostes
0 Seguidors
 
Comentari més actiu
Missatge més comentat
1 Autors
marta quiñones Autors recents
  Subscriu-te  
més nou més antic més votat
Notifica
marta quiñones
Convidat
marta quiñones

Una mica inexacta la notícia. Primer, no és un pipican en tota regla, sinó un espai destinat per animals de companyia. Segon, els pipicans no són perquè els gossos facin les seves necessitats ja que, segons les ordenances de l’Ajuntament de Taradell, si ho reculls, el teu gos pot fer-les on vulgui. Més aviat és un espai d’esbarjo pels gossos. I tercer, el dispensador de bosses fa temps que hi és. Els usuaris d’aquest recinte, esperàvem els nous pressupostos del 2020 perquè s’acabés de “perfilar” el tema, amb llum i una tanca més segura perquè la que s’ha posat no… Llegeix més »