Inici Actualitat L’Associació de Jubilats de Taradell va celebrar aquest cap de setmana els...

L’Associació de Jubilats de Taradell va celebrar aquest cap de setmana els 40 anys

0
COMPARTIR

L’Associació de Jubilats de Taradell va celebrar aquest dissabte el seu 40è aniversari. Ho va fer amb un dinar de celebració al migdia.

Abans, però, van celebrar una missa a l’església de Sant Genís amb la participació del Cor parroquial, que va cantar ‘L’himne del jubilat’, i on també van actuar els grups juvenils i infantils de l’Esbart dansaire Sant Genís.

Al migdia van fer un dinar de germanor al restaurant Goitallops per commemorar que el 17 de febrer de 1980 s’inaugurava la Llar de Jubilats, situada actualment a la carretera de Montrodon, però llavors als baixos de l’Ajuntament. L’Associació es va constituir com a entitat el 13 de març de 1981.

Cal destacar que hi ha previstos diversos actes durant tot l’any per celebrar les quatre dècades. El 31 de maig vindrà a actuar a Taradell l’actor Joan Pera, també es farà l’habitual intercanvi de casals amb Sant Esteve d’en Bas i diverses visites culturals. Actualment, pel president Joan Bruy i els membres Elisa Freixas, Dolors Font, Carme Sañé, Tarsici Garcia, Teresa Solà i Maria Teresa Fernández.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments