Inici Actualitat Taradell va acollir dissabte una trobada de corda fregada d’escoles de música...

Taradell va acollir dissabte una trobada de corda fregada d’escoles de música d’Osona, Llucanès i Ripollès

0
COMPARTIR

Joves músics de diverses escoles de música de les comarques d’Osona, la Garrotxa i el Ripollès es van trobar aquest dissabte al matí a Taradell per participar en una trobada de corda fregada. Formaven part de la zona 8 de l’Associació Catalana d’Escoles de Música (ACEM).

Durant tot el matí van fer diversos assajos per culminar amb un concert conjunt i multitudinari al migdia a la sala gran del Centre cultural Costa i Font. Hi van participar alumnes de l’Escola de Música de Manlleu, Torelló, Centelles, Sant Hipòlit de Voltregà, Sant Pere de Torelló, l’Arpa de Taradell, Olot, del Llucanès, Roda de Ter i l’Esquirol i Gurb.

Cal destacar que el proper diumenge 22 de març Taradell tornarà a acollir una trobada del mateix estil, en aquest cas de guitarres de la Catalunya Central. I el divendres 27 de març al vespre hi haurà un concert de formacions i grups de l’Escola de Música de Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments