Inici Actualitat Taradell reivindica el futbol femení en una matinal amb Barça i Espanyol

Taradell reivindica el futbol femení en una matinal amb Barça i Espanyol

0
COMPARTIR

El camp municipal de la Roureda de Taradell va acollir aquest dissabte al matí una matinal de futbol femení. La competició tenia per objectiu reivindicar i donar visibilitat a l’esport femení, en la segona edició d’aquesta iniciativa organitzada per la secció del futbol femení de la UD Taradell.

La matinal es va estructurar en un quadrangular on hi van participar l’equip femení sènior de la UD Taradell, una selecció d’exjugadores d’Osona, i els equips de veteranes del RCD Espanyol i del FCB Barcelona. Precisament, l’Espanyol va ser la novetat respecte a la primera edició que es va fer un any. Des de les nou del matí es van disputar partits de 35 minuts de durada on el resultat era el de menys, ja que no hi va haver guanyadors ni equips campió.

També hi van prendre part l’equip infantil de la UD Taradell i l’equip cadet femení del Moià que van jugar partidets. Durant la matinal també es va fer un reconeixement a Carme Nieto i Rosa Pedrosa, amfitriones de Barça i Espanyol, com a pioneres del futbol femení català.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments