Inici Actualitat El Carnaval infantil escalfa els motors a Taradell amb una participativa rua

El Carnaval infantil escalfa els motors a Taradell amb una participativa rua

0
COMPARTIR

Taradell ha celebrat el Carnaval infantil aquest diumenge a la tarda, organitzat per Ràdio Taradell i l’Ajuntament de Taradell. Molts nens i nenes no s’han volgut perdre la festa, que arribava amb una rua com a principal novetat.

La concentració s’ha fet a la Plaça. Des d’allà s’ha engegat una rua pels carrers del centre de Taradell fins arribar al Centre cultural Costa i Font. Moltes disfresses i molt color en una tarda ideal perquè els més petits gaudissin del carnaval. Encapçalava la rua el reietó que ha fet el tradicional pregó de Carnaval.

A can Costa s’ha fet un concert amb La Belluga presentant l’espectacle ‘Paüra‘ i tots els assistents han pogut gaudir d’un berenar.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments