Inici Actualitat La 18a edició del Premi literari Solstici de Taradell incorpora la categoria...

La 18a edició del Premi literari Solstici de Taradell incorpora la categoria juvenil

0
COMPARTIR
Els guanyadors adults, segon i quart per l'esquerra.

La Biblioteca Antoni Pladevall i Font ja ha fet públiques les bases per participar a la 18a edició del Premi literari Solstici. I ho fa amb una novetat. Aquest 2020 torna a recuperar la categoria juvenil, reservada per a nois i noies de 13 a 17 anys. En total hi haurà tres categories.

Les obres es poden presentar fins el 25 d’abril. Es manté la categoria infantil fins a 12 anys (Premi Jordi Capell) i la d’adults a partir de 18 anys. Precisament, en aquesta categoria s’augmenta la dotació econòmica amb un premi de 500 euros als primers premis de prosa i poesia, i de 300 euros als segons. En les categories juvenil i infantil els premis seran un lot de llibres.

Pel que fa al jurat, hi ha noves incorporacions amb la professora Marta Ramírez i l’escriptor i guionista Aniol Florensa. La resta del jurat està format per Carme Bayot, Rosa Codina, Montse Morcillo, Jesús Ramos, Àlex Riera i Lluís Rovira.

L’acte de lliurament dels premis serà el 13 de juny a la mateixa Biblioteca. Aquí podeu consultar les bases.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments