Inici Actualitat Taradell acull aquest dissabte la 2a edició del quadrangular de futbol femení...

Taradell acull aquest dissabte la 2a edició del quadrangular de futbol femení amb el Barça i l’Espanyol

0
COMPARTIR

Per segon any consecutiu el camp municipal de La Roureda acollirà una matinal dedicada al futbol femení. Organitzat per l’equip femení sènior de la UD Taradell la iniciativa portarà al municipal dos equips de jugadores veteranes del FC Barcelona i del RCD Espanyol.

El quadrangular es disputarà a partir de les 9 del matí i l’últim partit es jugarà a 1/4 de 2 del migdia i està obert tothom. També hi prendran part un equip de jugadores aficionades d’Osona i l’equip sènior femení de la UD Taradell. En aquesta ocasió, també s’hi han convidat els equips infantils de la UD Taradell i el cadet femení del Moià. L’entrada és gratuïta i entre els presents es sortejarà una panera.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments