Inici Actualitat El Carnaval infantil de Taradell arriba diumenge amb una rua pels carrers...

El Carnaval infantil de Taradell arriba diumenge amb una rua pels carrers com a novetat

0
COMPARTIR

Aquest diumenge 23 de febrer arriba el Carnaval Infantil i ho farà amb una rua, com a principal novetat respecte a d’altres edicions. La concentració de disfresses serà a La Plaça a dos quarts de 5 i, a partir d’aquí, hi haurà una cercavila que portarà els nens i nenes pel passeig Domènec Sert i la carretera de Balenyà fins al Centre Cultural Costa i Font.

No hi faltarà el pregó del reietó o reietona Carnestoltes, un cop arribin a Can Costa. Tot seguit, el Carnaval Infantil continuarà amb un berenar popular per a tots els nens i nenes i la festa es tancarà amb el concert de La Belluga que presentarà l’espectacle ‘Paüra‘. Aquest any, l’accés serà gratuït.

El Carnaval arribarà el 29 de febrer

El Carnaval Infantil servirà com a prèvia de la gran rua de Carnaval que es farà dissabte de la setmana que ve, el dia 29. Les inscripcions de carrosses i comparses estan obertes fins al dijous 27 i, com sempre, hi haurà premis per a les millors. El grup de karaoke De Mortimers i el de versions Tapeo Sound System protagonitzaran la festa popular que es farà a Can Costa després de la rua.

Canvi d’imatge

Una altra novetat destacada del Carnaval de Taradell, i segurament la més evident, és el canvi d’imatge. El reietó i el rei Carnestoltes s’han posat al dia i, ara, arribaran al poble amb un nou look i, a més a més, batejats. El reietó es diu Sardineta i el rei, Gran Disbauxa. Els noms els ha posat el seu il·lustrador, Guillem Gonzalo, més conegut com a 0013 creacions i per ser el creador de personatges com en Zidro.

Gonzalo va acceptar l’encàrrec de Ràdio Taradell pels volts de Nadal i, des de llavors, ha anat creant el nou reietó i el rei Carnestoltes. El seu tret més característic són les màscares que llueixen i les vares de comandament que els fa els reis de la disbauxa. De moment, en Sardineta i en Gran Disbauxa van apareixent als cartells de promoció i se’ls veu en diverses actituds: a vegades més formals, a vegades més gamberros. Ara el dubte és saber si també apareixeran a les rues de Carnaval.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments