Inici Actualitat El dissabte al matí tindrà lloc la xocolatada solidària per recaptar fons...

El dissabte al matí tindrà lloc la xocolatada solidària per recaptar fons per combatre el càncer infantil

0
COMPARTIR

Aquest dissabte, amb motiu del Dia Internacional del Càncer Infantil, el Xocolater de Taradell presentarà farà un acte solidari amb xocolatada. Durant tot el matí, se servirà xocolata desfeta en el marc de la campanya de l’hospital Sant Joan de Déu ‘Taca’t pel càncer infantil’, una iniciativa impulsada per un grup d’associacions de famílies de pacients de l’Hospital Sant Joan de Déu.

El got de la xocolata tindrà un preu de 3 € que anirà destinat íntegrament per a la campanya. La xocolatada tindrà lloc al passeig Domènec Sert 38, on hi ha la botiga del xocolater.

La donació ha de permetre millorar els tractaments del càncer infantil i aconseguir en un futur que tots els nens i adolescents amb aquesta malaltia es puguin curar. En aquests moments, un 20% de nens amb càncer no superen la malaltia i el 80% es curen, però a vegades amb seqüeles importants. L’any passat a tot Catalunya es van servir un total de 864 degustacions de xocolata i es van recaptar 400.717 €.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments