Inici Actualitat Diumenge comença la 19a Mostra de teatre de Taradell

Diumenge comença la 19a Mostra de teatre de Taradell

0
COMPARTIR

El teatre torna a Taradell a partir d’aquest diumenge amb el Cicle de la Mostra de teatre amb cafè. Serà la 19a edició d’aquesta iniciativa que organitza l’Ajuntament de Taradell. En aquest cas, comptarà amb tres propostes teatrals durant tres diumenges.

L’estrena serà amb la posada en escena de l’obra ‘Barcelonoa’ de Pere Riera que representarà el Grup de Teatre Atlàntida de Folgueroles, sota la direcció de Sant Orra. Narra la història de dues dones que es retroben en una Barcelona marcada per la Guerra Civil. La representació començarà a les 6 de la tarda i costarà 5 euros amb una consumició inclosa al Bar de Can Costa.

El 9 de febrer serà el torn pel Grup Tona’78 Talia de Tona que posarà en escena ‘1er-3a’, una adaptació de Maite Aumatell amb direcció de Lourdes Boneu. La història gira entorn de quatre homes que comparteixen pis amb molta ironia. Finalment, el 16 de febrer es posarà en escena ‘Si el senyor em permet…’ de Núria Castel, a càrrec de 7deKàmping de Taradell. Una història que gira entorn d’una filla d’un gàngster i el seu casament.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments