Inici Actualitat Anna Sirvent guanya el concurs d’Instagram dels Tonis de Taradell 2020

Anna Sirvent guanya el concurs d’Instagram dels Tonis de Taradell 2020

0
COMPARTIR

La setena edició del concurs d’Instagram organitzat en el marc dels Tonis de Taradell ja té guanyadora. La taradellenca Anna Sirvent (@anna.sirv a Instagram) és l’autora de la foto que més ha agradat al jurat, format pels gestors d’InstaOsona i la comissió organitzadora de la festa. Com a premi, Sirvent podrà gaudir d’un menú de cap de setmana per a dues persones al restaurant Nou Montseny de Taradell.

El jurat destaca l’alt nivell de les imatges etiquetades amb #tonistaradell20 i #instaosona entre el 10 i el 20 de gener. En total, han entrat a concurs més de 120 fotografies. Finalment, el jurat s’ha decantat per la foto de Sirvent, ja que reflecteix l’essència del passant dels Tres Tombs, amb tots els seus elements, així com també demostra el benestar animal que tant s’ha tractat en aquesta edició.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments