Inici Actualitat L’Ajuntament de Taradell habilita una aula d’estudi en èpoques d’exàmens per a...

L’Ajuntament de Taradell habilita una aula d’estudi en èpoques d’exàmens per a estudiants taradellencs

0
COMPARTIR

Els alumnes de Batxillerat que estiguin en període d’exàmens tindran habilitada la sala Lluïsos de Can Costa i Font per estudiar. A més, com ja havia passat en anys anteriors, també servirà per preparar les proves de selectivitat. El nou servei d’Aula d’Estudi es va estrenar aquest dimarts i dona continuïtat a la prova que es va fer l’any passat amb motiu de la selectivitat.

Els horaris d’aquesta Aula seran cada dia de les 8 del vespre fins a les 12 de la nit. Així, donarà continuïtat al servei de la Biblioteca Antoni Pladevall i Font que tanca a les 8 del vespre, i els alumnes que ho prefereixin podran seguir estudiant. A les 12 de la nit els serveis municipals seran els encarregats de tancar la sala.

Per fer-ne ús, només és necessari residir al poble i per accedir a la sala no cal realitzar cap tràmit previ. El període d’exàmens de Batxillerat està dividit en 3 períodes: del 21 de gener al 21 de febrer, del 2 de març al 27 de març i del 20 d’abril al 18 de juny. Pel que fa al període de selectivitat, serà del 18 de maig fins al 5 de juny.

Aquest servei tindrà limitació en l’aforament i una vegada la sala estigui plena ja no s’hi podrà accedir. D’altra banda, hi haurà connexió WI-FI per a tots els usuaris que ocupin l’aula d’estudi.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments