Inici Actualitat Alerta al barri de Montrodon i a la carretera cap a Taradell...

Alerta al barri de Montrodon i a la carretera cap a Taradell per la crescuda del riu Gurri a causa de la pluja

0
COMPARTIR

Les pluges de la llevantada i el desgel de la neu caiguda aquest dimarts a la nit han fet créixer moltíssim el cabal del riu Gurri. Al seu pas pel barri de Montrodon, el nivell de l’aigua ha pujat molt i s’ha desbordat en molts punts. S’està alerta, sobretot, per si sobrepassa la carretera BV-5306 que va fins a Taradell, a l’alçada del pont que hi ha tocant a la rotonda.

Segons sembla aquests últims dies s’havien tal·lat pollancres a la zona i no s’havia tingut temps per retirar-los. En un primer moment, haurien pogut quedar encallats al seu pas per sota el pont. El regidor de Governació de l’Ajuntament de Taradell, Lluís Rodríguez, i els Guàrdies municipals s’han desplaçat fins a la zona i han contactat amb els Mossos d’Esquadra i els Bombers de la Generalitat. Segons fonts de l’Ajuntament, els troncs ja haurien tirat riu avall i no fan cap tap.

De moment, no sembla que el riu Gurri hagi de sobrepassar la carretera. Tot i això, s’està alerta i si es produís es tallaria el trànsit de vehicles. A les 8 del vespre el nivell havia baixat una mica, però es seguirà fent el seguiment en previsió de més pluja.

En aquest vídeo podeu veure el nivell de l’aigua del riu Gurri, just quan passa pel pont que hi ha sota la carretera de Montrodon a Taradell.

Camí que porta al mas Gurri Gros
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments