Inici Actualitat Taradell tanca la campanya per la Marató de TV3 2019 amb 8.600...

Taradell tanca la campanya per la Marató de TV3 2019 amb 8.600 euros recollits

0
COMPARTIR

El Centre cultural Costa i Font va acollir aquest diumenge a la tarda el festival que tancava els actes i activitats a Taradell destinats a recollits diners per la Marató de TV3 2019. La xifra de diners recollida ha estat de 8.600 euros que aniran destinades a lluitar contra les malalties minoritàries.

Aquests diners han estat possibles gràcies a actes i donatius que han fet l’Associació de Veïns de la Roca, el Centre Excursionista Taradell, el Xocolater de Taradell, la Penya Barcelonista Taradell, la Fundació Vilademany, Som Dones, els veïns de la Plaça del Sol, l’Agrupació Sardanista Taradell, el CP Taradell, l’Escola de Música, el Col·legi i l’AMPA Sant Genís i Santa Agnès, Taradell contra el Càncer, Les Pinediques, la UD Taradell, la Coral l’Arpa, els Tonis de Taradell, la Biblioteca Taradell, l’Agrupació de Botiguers, l’Associació de Jubilats, l’Escola L’Arpa, l’Escola Bressol La Xarranca i l’AMPA, l’AMPA de l’INS Taradell, els Geganters de Taradell, l’Esbart dansaire Sant Genís i Ràdio Taradell.

Per tancar la campanya aquest diumenge a la tarda es va fer un festival solidari amb les actuacions de la Maga Game, la música de Guillem Soler i un Grup de Combo de l’Escola de Música, l’exhibició d’alumes de zumba de l’EAS Taradell i l’actuació de Tastet de Gospel. En aquest festival s’havia de pagar 5 euros per l’entrada i amb l’assistència de públic es van aconseguir 1.062 euros.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments