Inici Actualitat Taradell acull diumenge la 1a edició del Trofeu de patinatge del CPE...

Taradell acull diumenge la 1a edició del Trofeu de patinatge del CPE Taradell

0
COMPARTIR

Diumenge durant tot el matí es farà al pavelló d’esports El Pujoló la primera edició del Trofeu de patinatge del Club Parc d’Esports Taradell. Hi participaran patinadors i patinadores de les categories Mini, Promoció E, Iniciació D (que tindrà dues categories majors i menors), Iniciació C i Iniciació B. Hi prendran part una vuitantena de participants.

Els exercicis obligatoris dels patinadors seran valorats per jutges de la Federació catalana de patinatge. Cada categoria tindrà una classificació general i s’obsequiarà els millors classificats. La competició s’iniciarà a les 9 del matí.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments