Inici Actualitat La UD Taradell pateix per superar a l’Ametlla del Vallès

La UD Taradell pateix per superar a l’Ametlla del Vallès

0
COMPARTIR

Triomf sofert del Tercera Catalana de la UD Taradell aquest dissabte en el primer partit del 2020. Els taradellencs han superat per 3 a 2 a l’Ametlla del Vallès, tot i que han patit en els últims minuts per conservar l’avantatge.

El partit ha començat amb total domini dels taradellencs que semblava que tindrien un partit plàcid. Al primer minut Vila ha estat a punt de marcar en una pilota llarga de Sala que ha agafat l’esquena de la defensa. El seu xut però, davant la sortida del porter, ha anat lleugerament per sobre del travesser. Al minut 13 una altra de clara per Marçal que ha controlat a l’àrea i davant la sortida del porter no ha trobat porteria. Els visitants han arribat tímidament poc després en un xut massa alt. L’1 a 0 ha arribat al minut 20 quan Vila ha controlat d’esquenes a la frontal i girant-se ha engaltat la pilota per enviar-la al fons de la xarxa. Als 32 minuts, però, en una jugada molt ràpida els visitants han superat Genís amb una vaselina posant l’1 a 1. La sort per als taradellencs ha estat que tres minuts més tard en una recuperació de pilota, Plade ha cedit a Marçal que d’un fort xut ha posat el 2 a 1. Just abans del descans els visitants n’han tingut una de claríssima per empatar. Mala passada d’Honda que ha tallat un davanter que sol davant Genís ha fet una vaselina massa llarga.

A la represa, de nou, domini taradellenc, però sense arribar amb claredat a la porteria. Al minut 66 ha arribat la més clara. Falta lateral que ha tocat amb el cap un defensa i Honda ha agafat el rebuig per tocar la pilota al fons de la xarxa, però una gran parada del porter ha evitat el gol. Al 69 ha arribat el 3 a 1. Bona jugada amb passada de Plade en profunditat per Vila que s’havia desmarcat, i aquest ha superat per dalt el porter. Semblava que el partit acabaria plàcidament.

Però el Taradell ha vist com al minut 75 els visitants han fet el 3 a 2 i a partir d’aquí ha arribat la incertesa. Els visitants han apretat per buscar l’empat i han fet patir. Tot i els canvis taradellencs cap ocasió clara per marcar. Al final, el matx ha acabat amb la victòria taradellenca.

Després de 16 jornades el Taradell suma 31 punts, després de quatre victòries consecutives, i es consolida a la part alta de la classificació.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments