Inici Actualitat Els Reis Mags arriben a Taradell embolcallats pel foc, l’olor i el...

Els Reis Mags arriben a Taradell embolcallats pel foc, l’olor i el fum de les atxes de barballó

1
COMPARTIR

Multitud d’atxes de barballó enceses van donar aquest diumenge la benvinguda a Taradell als Tres Reis d’Orient. Amb carrers plens de fum, olor a barballó i la llum del foc els taradellencs van sortir per rebre’ls en les seves carrossess, guiades per l’estrella, i acompanyats per més de 150 patges.

Com és habitual la primera parada la van fer a l’Església Sant Genís on van fer l’adoració al nen Jesús. Temps que van aprofitar els més petits per poder saludar en persona a Melcior, Gaspar i Baltasar.

Durant la cavalcada l’Ajuntament va col·locar quatre bidons en els quals es podien dipositar les atxes de barballó per tal que s’acabessin de cremar.

La segona parada es va fer a l’Ajuntament de Taradell, on des del balcó van rebre la rebuda de l’alcaldessa, Mercè Cabanas, i van poder adreçar-se a tots els taradellencs i taradellenques que els esperaven. L’alcaldessa els va fer entrega de la clau que obre totes les portes de tots els habitages taradellencs per poder deixar tots els regals. Tot seguit, a la Plaça de les Eres els tres Reis van fer el lliurament de regals als nens i nenes de Taradell.

A continuació podeu veure més imatges de la cavalcada de Reis a Taradell:

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Inma Ficapal
Inma Ficapal
7 gener 2020 9:59

No entenc que en una festa pels nens, en el discurs de l’alcaldessa s’hagin de fer proclames independentistes, no em va agradar gens…