Inici Actualitat Els Reis Mags arriben a Taradell embolcallats pel foc, l’olor i el...

Els Reis Mags arriben a Taradell embolcallats pel foc, l’olor i el fum de les atxes de barballó

1
COMPARTIR

Multitud d’atxes de barballó enceses van donar aquest diumenge la benvinguda a Taradell als Tres Reis d’Orient. Amb carrers plens de fum, olor a barballó i la llum del foc els taradellencs van sortir per rebre’ls en les seves carrossess, guiades per l’estrella, i acompanyats per més de 150 patges.

Com és habitual la primera parada la van fer a l’Església Sant Genís on van fer l’adoració al nen Jesús. Temps que van aprofitar els més petits per poder saludar en persona a Melcior, Gaspar i Baltasar.

Durant la cavalcada l’Ajuntament va col·locar quatre bidons en els quals es podien dipositar les atxes de barballó per tal que s’acabessin de cremar.

La segona parada es va fer a l’Ajuntament de Taradell, on des del balcó van rebre la rebuda de l’alcaldessa, Mercè Cabanas, i van poder adreçar-se a tots els taradellencs i taradellenques que els esperaven. L’alcaldessa els va fer entrega de la clau que obre totes les portes de tots els habitages taradellencs per poder deixar tots els regals. Tot seguit, a la Plaça de les Eres els tres Reis van fer el lliurament de regals als nens i nenes de Taradell.

A continuació podeu veure més imatges de la cavalcada de Reis a Taradell:

COMPARTIR

1
Deixa un comentari

avatar
1 Fils de comentarirs
0 Respostes
0 Seguidors
 
Comentari més actiu
Missatge més comentat
1 Autors
Inma Ficapal Autors recents
  Subscriu-te  
més nou més antic més votat
Notifica
Inma Ficapal
Convidat
Inma Ficapal

No entenc que en una festa pels nens, en el discurs de l’alcaldessa s’hagin de fer proclames independentistes, no em va agradar gens…