Inici Actualitat Taradell ja ho té tot preparat per rebre aquest diumenge la Cavalcada...

Taradell ja ho té tot preparat per rebre aquest diumenge la Cavalcada de Reis

0
COMPARTIR

La Cavalcada de Reis de Taradell tindrà lloc aquest diumenge a partir de 2/4 de 7 de la tarda. Com a novetat, l’Ajuntament col·locarà quatre bidons en els quals es podran dipositar les atxes de barballó per tal que s’acabin de cremar. Estaran situats al Bar Sport, La Caixa, BBVA i a la Plaça de les Eres. D’aquesta manera, continuaran fumejant un cop s’hagin utilitzat i l’aroma de barballó es podrà dispersar per tota la vila. Això també ha de contribuir a facilitar la tasca de neteja dels vials posterior a la cavalcada.

El recorregut de la cavalcada serà el següent: inici al Carrer de la Font, passarà després per La Plaça, el passeig de Domènech Sert, la carretera de Mont-rodon, l’adoració a l’Església, passeig de Domènec Sert, carretera de Balenyà, plaça de les Eres, plaça de Santa Llúcia, carrer de la Vila, la recepció a l’Ajuntament i Salutació dels SSMM Els Reis Mags, entrega de regals a la plaça de les Eres i tot seguit, la cavalcada continuarà pel carrer de la Vila. L’acte estarà organitzat per la Regidoria de Festes i Comissió de Reis.

D’altra banda, hi haurà un concurs d’Instagram amb l’etiqueta #JoVaigAmbAtxadeBarballó. El concurs té lloc per quart any seguit, obert per a tothom i on es premiarà la millor foto i la més original al dia de la Cavalcada de Reis. Les atxes de barballó hauran de ser presents a la fotografia. La foto guanyadora s’endurà dues entrades per cada una de les sessions de la Mostra de Teatre de Taradell 2020. La foto més original obtindrà com a premi un lot de llibres. El concurs està organitzat pel Grup de Recerca Local de Taradell, la Biblioteca Antoni Pladevall i Font i la Comissió de Reis de Taradell.

Podeu trobar totes les bases del concurs a través d’aquest enllaç: https://www.taradell.cat/actualitat/exposicions/cavalcada-de-reis-2020-101.html

Cal recordar, a més, que el trànsit i l’aparcament estaran restringits al llarg del recorregut a partir de les 4 de la tarda.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments